Milan Kňažko promluvil z nemocnice: Přežil jsem desítky chřipek, covid nepřeji nikomu!

Milan Kňažko v inscenaci Shylock v Divadle Na Jezerce (foto: I. Kahun) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. října 2020 15:33

Milan Kňažko se nedávno nakazil koronavirem a musel vyhledat lékařskou pomoc. Přímo z lůžka se nyní ozval a dal jasně najevo, že srovnávání covidu-19 s chřipkou u něj rozhodně neobstojí.

U našich východních sousedů na Slovensku je nejslavnějším pacientem s covidem-19 Milan Kňažko, ačkoliv se beztak objevily informace, že se měl nakazit v Česku, kde také vystupuje v divadle.

Někdejší politik musel být dokonce hospitalizován a na nemocničním lůžku je podle všeho nadále. I tam se k němu však dostaly informace o dění na sociálních sítích, kde mnozí spoluobčané dokonce zpochybňovali fakt, že je infikován.

Co tomu respektovaný herec říká? „To, co jsem považoval za potřebné ke svobodě nošení roušek a k ohrožování druhých, tak to jsem napsal. Ty reakce na to jsou dost rozporuplné, lidé prostě jsou, jací jsou,“ sdělil webu cas.sk.

„Nevěřte exhibicionistům, že covid je jen lehká chřipka. Přežil jsem desítky chřipek, ale covid nepřeji ani těm, kteří tyto bludy šíří,“ dodal Kňažko, který je evidentně nad věcí.

Témata: Milan Kňažko