Leze si královská rodina na nervy? Na povrch vyplulo tohle tajemství!

Princ William

Autor: Hrušková, stars24.cz

2. března 2018 21:34

Na charitativní akci Royal Foundation se účastnili dva páry anglické královské rodiny a to princ Wiliam s princezkou Kate a princ Harry s bývalou herečkou Meghan Markle. Oba páry zářili štěstím a také prozradili, že ne vždy je nebe mez mráčků.

Královský sourozenci na sebe vyzradili, že i oni se občas hádají. „Myslím si, že je dobré, že máme celkem jiné osobnosti, ale stejné zapálení. Máme celkem jiné názory, ale dohromady to funguje dobře. Pracovat spolu jako rodina je výzvou a i když se teď všichni smějí, všichni ví, o čem mluvím. Ale do konce života jsme propojení,“ princ William objasnil celou situaci.

Přiznal, že občas dojde ke sporům, ale je důležité spolu komunikovat a jako rodina spolupracovat na dobrých vztazích mezi sebou.

V květnu můžeme očekávat další členku královské rodiny. Do ní se přivdá bývalá herečka Meghan Markle, která kvůli královskému životu, ukončila svojí kariéru herečky. Uvidíme jak se zhostí role člena královské rodiny, je to velká zodpovědnost. Vypadá to ale, že díky lásce mezí ní a princem Harrym to nebude tak obtížné. Držíme jim palce.

Témata: Princ William Princ Harry Kate Middleton Meghan Markle