Milan Kňažko zůstává s covidem v nemocnici: Prognóza zní jasně!

Milan Kňažko v inscenaci Shylock v Divadle Na Jezerce (foto: Milan Ležák)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. října 2020 19:19

Milan Kňažko musel být kvůli nákaze koronavirem hospitalizován v nemocnici. Jaké jsou nejnovější informace o jeho zdravotním stavu? Podle všeho se z lůžka zatím nedostane.

Milan Kňažko je zatím asi nejznámějším slovenským občanem, který se nakazil koronavirem, údajně se mu to stalo v Česku. Následně musel být dokonce hospitalizován s těžším průběhem nemoci covid-19, což přiznal na sociální síti.

Nyní známý herec potvrdil, že je v nemocnici i nadále a ještě minimálně týden bude. „Měl jsem 38-39 °C teploty, bolesti na plicích a kašel, takže to bylo velmi nepříjemné,“ svěřil se webu cas.sk.

Jeho zdravotní stav se ale přece jenom pomalu zlepšuje a někdejší politik je i díky tomu plný optimismu. „Předevčírem jsem poprvé po deseti dnech neměl teplotu. Starají se o mě a doufám, že mě dají dohromady,“ nechal se slyšet.

„Vyzývám všechny, aby nezlehčovali situaci a respektovali nařízení vlády a zdravotníků. Nenošení roušek není projev vlastní svobody, ale bezohlednost k svobodě těch, které tím ohrožujeme. Nevěřte laxním exhibicionistům, že covid je jen lehká chřipka,“ apeloval Kňažko již dříve na spoluobčany.

Témata: Milan Kňažko