Jak je na tom nakažený Milan Kňažko? Díky telefonátu je jasno!

Milan Kňažko v inscenaci Shylock v Divadle Na Jezerce (foto: I. Kahun) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. října 2020 15:33

S obávaným onemocněním covid-19 se potýká také Milan Kňažko, který dokonce musel být hospitalizován. Jak na tom momentálně je? Vše se vyjasnilo díky jednomu telefonátu.

Nejenom v Česku přibývá v posledních dnech a týdnech případů nákazy koronavirem rychleji, obdobná je situace i u našich sousedů na Slovensku. Také tam se infikovala přinejmenším jedna velice známá osobnost.

Minulý týden informoval fanoušky na sociální síti o svém zdravotním stavu Milan Kňažko, který musel být s nemocí covid-19 dokonce hospitalizován v nemocnici. Jeho kolegové se samozřejmě zajímají o to, jak se mu vede.

„Telefonovala jsem s ním. Asi to není nic fatálního, ale je na infuzi v nemocnici, takže to zřejmě není lehký průběh. My starší jsme už viditelně ohroženější,“ řekla webu cas.sk Oľga Feldeková s tím, že je třeba nosit roušky, protože lepší ochranu se zatím nepodařilo vymyslet.

Již dříve se objevily informace, že se Kňažko koronavirem nakazil v Česku, ačkoliv se to nedá stoprocentně potvrdit. Pravdou však je, že kvůli práci tu je poměrně často.

Témata: Milan Kňažko