Harry přišel o úctu, Meghan je mimo! Autor ostrých slov má blízko k vévodkyni Kate!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. října 2020 11:25

Princ Harry a jeho žena Meghan už musí být na kritiku zvyklý, ovšem i je bezpochyby zaskočilo, když je ostrými slovy počastoval člověk, který má blízko k vévodkyni Kate. Co všechno zaznělo?

Princ Harry a jeho žena Meghan v dubnu opustili řady britské královské rodiny, od té chvíle se k nim její členové vyjadřují jen zřídkakdy. Mlčením většinu jejich aktivit přechází i vévodkyně Kate, její strýc si ale může nějaký ten peprnější komentář dovolit.

Podle webu cas.sk tak Gary Goldsmith učinil. „Zavřete už pusy, vy dvě bezduché babky,“ napsal prý na twitteru s tím, že vnuka králony si vždy vážil za jeho činnost v armádě, teď už ale přišel o veškerou úctu, protože dle jeho názoru kňučí a plácá nesmysly.

„S tím, co všechno se teď ve světě děje, stále prahnou po pozornosti. Vychovávejte svoje děti a mlčte, nemluvě o neustálém dožadování se něčeho. Harry, přišel si o všechnu naši úctu, Meghan, ty jsi mimo. Teď máme dost práce se zachraňováním životů a ekonomiky,“ dodal bratr vévodčiny matky.

Královské rodině se ale nejspíš jeho vyjádření nelíbilo, a tak příspěvek ze sociální sítě brzy zmizel. Goldsmith ale později hovořil s novináři a uvedl, že si za komentářem stojí.

Témata: Princ Harry Meghan Markle