Shannen Doherty už odepsali? Pravda o dopisech na rozloučenou!

Shannen Doherty 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2020 15:25

Shannen Doherty již několik měsíců opět bojuje se zákeřnou rakovinou, nemoc je navíc v pokročilém stádiu. Americká herečka se přesto nevzdává, i když už přemýšlí o tom, jak by se případně rozloučila s blízkými.

Počátkem února oznámila tvář kultovního seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Dohertyová, že opět bojuje se zákeřnou rakovinou prsu ve čtvrtém stádiu. Stejnou nemoc už jí lékaři diagnostikovali v roce 2015.

Seriálová hvězda zatím stále neztrácí naději. „Když je někdo ve čtvrtém stádiu jako já, většina lidí ho odepíše. Já tu ale stále jsem. Nejsem ještě připravena odejít a vzdát to. Mám v sobě spoustu života,“ řekla magazínu Elle.

I proto zatím jen přemýšlí nad obsahem dopisů na rozloučenou. „Je to něco, co musím nutně udělat. Je tu spousta věcí, které potřebuji říci své mámě Rose. A také chci, aby můj manžel věděl, co pro mě znamená,“ svěřila se herečka.

Dokonce zvažuje, že natočí pro své blízké i videa. „Kdykoliv se k tomu chystám, mám z toho takový pocit, že je to naprostý konec, a nakonec to vždy vzdám. Cítím se zkrátka tak, jako by mi zbývalo ještě dalších deset až patnáct let života. Fyzicky i psychicky dobře. Tak je pro mě těžké, i když jen ve videu, takto vše zabalit a navždy se loučit,“ dodala Dohertyová.

Témata: Shannen Doherty