Jak je na tom Michael Schumacher? Takhle prý komunikuje!

Michael Schumacher 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2020 13:26

O zdravotním stavu Michaela Schumachera vlastně neexistují žádné důvěryhodné informace, z logiky věci se ale předpokládá, že na tom slavný pilot moc dobře není. Občas navíc nějaké zprávy přece jen prosáknou.

Je to už téměř sedm let, co si legendární pilot Michael Schumacher již po konci kariéry ve Formuli 1 přivodil vážný úraz na lyžích. Od prosince 2013 fanoušci doufají ve zlepšení jeho zdravotního stavu, ale dostává se jim poměrně rozporuplných zpráv.

Naposledy se k tomuto tématu vyjádřil respektovaný neurochirurg Erich Riederer, který je toho názoru, že slavný sportovec zůstává ve vegetativním stavu. Velice podobně to vidí i další dotázaná osoba.

„Michael nemluví, komunikuje očima,“ řekla v italské reality show Big Brother modelka Elisabetta Gregoraciová. Ta bývala manželkou miliardáře Flavia Briatoreho, který se dlouhá léta pohyboval ve světě formulí.

Podle krásky se rodina rozhodla přemístit Schumachera do domu na Mallorce, který je uzpůsoben jeho potřebám. „Přestěhovali se do Španělska a jeho žena v tom domě zřídila nemocnici. Mohou ho navštívit jen tři lidé a já vím, kdo jsou,“ dodala.

Témata: Michael Schumacher