Andrea Verešová si přivydělala v televizi: Desítky tisíc za pár hodin!

Andrea Verešová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. září 2020 12:07

Zlatá maska si moc fanoušků nezískala, přitom se v pořadu objevuje řada známých tváří. Šanci v něm účinkovat dostala i Andrea Verešová. Do médií v těchto dnech unikla informace, o kolik peněz si údajně přilepšila.

Jak vás stars24.cz již informoval, show Zlatá maska zdali není takovým úspěchem, jaký si asi televize Prima představovala. V hlavním vysílacím čase proto dostane od října přednost detektivní seriál.

Některé účinkující to ale nemusí trápit, protože už mají splněno a na účtech peníze, které za své účinkování od produkce dostali. Kromě stálých účastníků se přitom v pořadu objevují také hvězdní hosté.

Mezi nimi také Andrea Verešová. „Byla velmi profesionální a milá. Zkusila si asi troje šaty, všechny jí dokonale seděly. Bílé šaty jsme zvolili z důvodu barevnosti, hodila se mi s nimi mezi detektivů do panelu,“ řekla webu cas.sk stylistka.

Zmíněnému serveru se podařilo dopátrat toho, jaký honorář modelka dostala. Podle informací si za pouhých pár hodin přišla na 2 500 eur, což dělá v přepočtu téměř 68 tisíc korun.

Témata: Andrea Verešová Zlatá maska