Pavol Habera byl v Česku oceněn: Necítil se na to?!

Pavol Habera 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. září 2020 21:00

Pavol Habera se proslavil ještě za dob společného státu a v těchto dnech se dočkal ocenění své práce. Ačkoliv se narodil na Slovensku, dočkal se medaile od českého státu. Co na to říká?

Český Senát u příležitosti dnešního státního svátku rozdal stříbrné pamětní medaile, které se rozdávaly již podeváté. Mezi jejich držitele se zařadila i řada známých osobností.

Jedním z oceněných byl Pavol Habera. Slovenský zpěvák, skladatel a producent byl oceněn za mimořádné zásluhy při výchově mladých hudebních talentů, např. prostřednictvím televizních talentových soutěží.

Popová hvězda se pochlubila fotkou z ceremonie na instagramovém profilu. „Musím hned zdůraznit, že nedělám písničky kvůli oceněním, ale kvůli lidem, a že se na pódiu cítím fakt komfortněji než při přebírání cen,“ uvedl.

„Ne, necítil jsem se trapně, ale uvědomoval jsem si, že já – obyčejný písničkář – sedím ve společnosti lidí, kteří svou činností a schopnostmi jsou i pro mě inspirativním příkladem, a cítím k nim nekonečný respekt!“ dodal Habera.

Témata: Pavol Habera