Dara Rolins v nejistotě: Dostane se vůbec domů?

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. září 2020 18:03

Poslední měsíce jsou dobou plnou nejistot, což na vlastní kůži poznává také Dara Rolins, která už musela zrušit řadu vystoupení. Teď ji ale trápí i to, jak koronavirus komplikuje cestování.

Mnoho slovenských umělců se zabydlelo v České republice, mezi nimi také Dara Rolins, která tu má trvalé bydliště. Na rodnou zemi však pochopitelně nezanevřela a i v nynější složité době tam ráda vyráží nejenom za prací.

V těchto dnech si ale nemůže být jistá ani tím, že absolvuje domluvená vystoupení. „Máme pozvání od pořadatele, na základě kterého bychom měli projít hranice. Sama jsem na to zvědavá a napjatá, protože se věci mění každou chvíli,“ svěřila se webu super.cz.

Za všechny potíže pochopitelně může koronavirová pandemie, která soužití Čechů a Slováků zásadně komplikuje. Také oblíbená zpěvačka si proto přeje, aby se věci co nejdříve vrátily do normálu.

„Zvykla jsem si na to, že na Slovensko můžu a ze stávající situace jsem smutná. Tenkrát byla velmi přísná pravidla a bylo to fatální a dlouhodobé. Je to strašně zvláštní stav,“ konstatovala Dara Rolins.

Témata: Dara Rolins