Bývalý Wolverine v boji s rakovinou? Hugh Jackman jedním krokem změnil svůj život!

film Logan - Wolverine

Autor: Hrušková, stars24.cz

1. března 2018 22:47

Hugh Jackman ztvárnil roli P. T. Barnuma, ve velkolepém muzikálu Největší showman, Představil svým fanouškům novou tvář zpěváka a tanečníka, zároveň si splnil svůj životní sen v podobě role v muzikálu.

Hugh Jackman je talentovaný americký herec. Nikdo, ale netušil, že  jeho talent dosahuje geniality ve všech směrech. Až s filmem Největší showman ukázal, že je nejen skvělý herec, ale také tanečník a zpěvák. 

Jak mnozí ví, Hugh byl dlouholetým představitelem komiksové postavy Wolverine. Po onemocnění rakovinou však jeho filmografie nabrala jiný směr. Omítl roli producentům Marvel na pokračování ságy Wolverine a jeho dalším, pro fanoušky nečekaným krokem, byla role ve filmu Orel Eddie, kde ztvárnil trenéra netalentovaného mladíka, který touží být sportovcem a díky jeho píli se mu to podaří.

Jackman si zřejmě vzal ze scénáře inspiraci i pro svůj život, kde touha bude vítězit a přijal roli P. T. Barnuma ve velkolepém muzikálu Největší showman.

Jak sdělil fanouškům v rozhovoru na youtube, v žádném filmu neměl příležitost ukázat co doopravdy umí. Nikdo netušil, že Hugh Jackman je vynikající tanečník a zpěvák, všechny tímto snímkem překvapil. Dále taky v rozhovoru uvádí, že si skutečně splnil sen, na sklonku své herecké kariéry. Doufejme tedy, že ho uvidíme ještě v hodně filmech. 

Témata: Hugh Jackman