Zuzana Belohorcová: Trápení kvůli stěhování z USA nebere konce!

Zuzana Belohorcová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. září 2020 10:25

Sice už se nachází s dětmi ve Španelsku, přesto má Zuzana Belohorcová nadále starosti se stěhováním z USA. Čtyřnohý člen rodiny totiž zůstal uvězněn v Německu. Jak je to možné?

Zuzana Belohorcová se po letech strávených v USA s dětmi přestěhovala do španělské Malagy. Její manžel Vlastimil zatím zůstává z organizačních důvodů na Floridě, na Pyrenejský poloostrov se ještě nedostal ani jejich domácí mazlíček, kocour Gucci.

„Tak aktuálně stále ve Frankfurtu, ale podle nejnovějších informací je prý v dobrých rukou v pets centru, kde je o něho dobře postaráno. I díky tomu, že jsme mu během letu připravili speciální asistenci,“ uvedla na instagramu.

Někdejší moderátorka smutně konstatovala, že splnili všechny povinnosti a zaplatili za přepravu mazlíčka nemalou sumu, pravidla se však kvůli koronaviru rychle změní. „Potvrzení, která byla dostačující na americké straně, v Německu nestačila,“ posteskla si.

Podle Belohorcové zvítězila byrokracie nad lidským rozumem a se živým tvorem se zachází jako se ztraceným kufrem. „Nezbývá nám nic jiného než doufat, že se v nejbližších dnech všechno vyřeší,“ dodala.

Témata: Zuzana Belohorcová