Orlando Bloom a Katy Perry přistiženi v Praze!

Orlando Bloom a Katy Perry na Pražském hradě 7

Autor: stars24.cz

1. března 2018 1:30

Mezi britským hercem Orlandem Bloomem a americkou zpěvačkou Katy Perryovou to patrně opět jiskří, nasvědčují tomu fotografie z jejich procházky Prahou, které dnes zveřejnil britský deník Daily Mail.

Bloom je v české hlavním městě už několik měsíců kvůli natáčení seriálu Carnival Row, Perryová ho ale přijela navštívit téměř rok po jejich rozchodu.

Bloom a Perryová se po ročním vztahu rozešli loni v březnu, minulý měsíc se ale setkali na Maledivách, kde prý přišli na to "jak moc si jsou blízcí".

Loňský rozchod Perryová zdůvodnila tím, že plánuje založit rodinu a potřebuje se proto zaměřit na osobní duchovní růst. Navzdory tomu ale pár podle přátel zůstal v kontaktu. Mimo jiné si navzájem komentovali fotografie sdílené na instagramu a Perryová se na jednom snímku dokonce objevila v overalu s Bloomovou podobiznou.

Na procházce Prahou ležérně oblečený pár doprovázel hercův pes Mighty. Bloom měl na hlavě žlutou čepici a oblečen byl do růžové mikiny a černé bundy, zatímco Perryová měla zelené šaty, černou bundu, chlupatou šálu a tyrkysový baret. Pár se zastavil na kávu a oběd v centru a pak zamířil na Pražský hrad.

Témata: Orlando Bloom Katy Perry Praha