Dara Rolins: Zase si uvědomila jednu důležitou věc!

Dara Rolins s dcerou Laurou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2020 12:53

Dara Rolins je už nějaký čas nezadaná a zdá se, že si ani nesnaží nikoho najít. Čas naopak věnuje své dceři Lauře, která už se pomalu blíží do puberty. I proto si slovenská zpěvačka zase uvědomila jednu věc.

Daře Rolins sice vztah s hudebníkem Matějem Homolou nevydržel, přesto jej nemá důvod litovat. Má z něj totiž dospívající dceru Lauru, které je v posledních dnech plný instagramový profil její maminky.

Sympatická Slovenka tam zveřejnila fotku dívky s kamarádkou, která na ní vyskočila u kávy. „Zase jsem si uvědomila, jak rychle ty naše dětičky rostou… 12 roků života, které jsou díky ní o tolik hezčí, smysluplnější a zábavnější čím dál tím víc,“ svěřila se.

Populární zpěvačku už ale někteří lidé straší, že s pubertou se může všechno změnit. „V naší rodině, u mě ani ségry, žádné dramatické změny neprobíhaly, což samozřejmě nemusí ještě nic znamenat,“ uvedla.

„Aktuálně však mám doma to nejkouzelnější stvoření. Žena, která mě dokáže svým uvažováním mile překvapit i dojmout i tím, jak už občas něco zahlásí, regulérně rozesmát. Navíc jí ještě stále baví trávit volný čas – i když si může dobrovolně vybrat – se mnou,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins