Madonna šokovala fanoušky! Tohle se opravdu chystá udělat?

Madonna 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

16. září 2020 21:56

Popová ikona Madonna se chystá zrežírovat film o svém životě, napsal server Variety. O svém plánu zpěvačka dříve informovala na sociálních sítích, záměr potvrdilo také studio Universal Pictures, v jehož produkci má film vzniknout.

"Chci se podělit o neuvěřitelnou cestu, na kterou mě zavedl život jako umělkyni, hudebnici, tanečnici a lidskou bytost, která se snaží najít své místo v tomhle světě," sdělila Madonna. "Film se bude soustředit hlavně na hudbu. Díky hudbě jsem dokázala fungovat, umění mě drželo při životě. V mém životě je tolik dosud nevyřčených a inspirujících příběhů a kdo by je měl lépe vyprávět než já sama. Je zásadní, abych tu horskou dráhu svého života vyjádřila svým hlasem a pohledem," vysvětlila.

Scénář chce Madonna vytvořit spolu s umělkyní známou pod pseudonymem Diablo Cody, která je držitelkou Oscara za scénář k filmu Juno o těhotné středoškolačce z roku 2007.

Letos dvaašedesátiletá Madonna, jejíž dlouhá a ohromující kariéra byla poznamenána nesčetnými hudebními návraty, se chystá popsat svoji životní cestu, která vedla z chudých čtvrtí New Yorku až k celosvětové popularitě.

Královna popu je s 335 miliony prodaných nahrávek nejprodávanější zpěvačkou všech dob a jedním z komerčně nejúspěšnějších sólově vystupujících umělců. V roce 2008 byla uvedena do Rokenrolové síně slávy, má na kontě 658 nominací na prestižní ceny a 225 výher.

Madonna coby režisérka vytvořila dva snímky, a to komediální drama Špína a moudrost z roku 2008 a romantický film Králova láska z roku 2011 oceněný Zlatým glóbem. Stejné ocenění získala také jako herečka za ztvárnění role Evy Perónové ve snímku Evita z roku 1996. Kromě toho hrála ve filmech Hledám Susan. Zn.: Zoufale z roku 1985 nebo Dick Tracy (1990).

Témata: Madonna