Princ Harry slavil narozeniny: Královská rodina přání odbyla!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. září 2020 10:42

Princ Harry opustil řady britské královské rodiny již před několika měsíci, přesto by nebylo pěkné, kdyby na jeho narozeniny monarchie úplně zapomněla. Vévoda je měl včera, v přání však stačilo pouhých pár slov.

Princ Harry včera oslavil 36. narozeniny za velice odlišných okolností než všechny předchozí. Svět momentálně sužuje pandemie nebývalých rozměrů, především však vnuk současné panovnice už není členem britské královské rodiny, ale žije si svůj vlastní život.

Monarchie ale na „ztraceného syna“ rozhodně nezapomněla, i když osobně se za ním vzhledem k nynější situaci kolem šíření koronaviru nikdo nevydal. Harry se totiž s manželkou Meghan a synem odstěhoval z Velké Británie do zámoří.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🎂 🎈 Wishing The Duke of Sussex a very happy birthday! . 📸 The Queen and The Duke during a Queen’s Young Leaders reception at Buckingham Palace in 2017.

Příspěvek sdílený The Royal Family (@theroyalfamily), Zář 15, 2020 v 12:00 PDT

Přání všeho nejlepšího tak muselo proběhnout virtuálně z oficiálního instagramového profilu Royal Family. „Přejeme vévodovi ze Sussexu všechno nejlepší k narozeninám!“ stojí napsáno v kratičkém textu.

Ten doprovází ještě tři roky stará fotografie Harryho s královnou Alžbětou pořízená během recepce v Buckinghamském paláci. Těžko říct, možná se tak ale královská rodina snaží naznačit, že princ jejím členům chybí.

Témata: Princ Harry královská rodina (gbr)