Drsná zpověď Dary Rolins: Neudržela se, padla vulgární slova!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. září 2020 12:12

Dara Rolins ráda promlouvá lidem do duše, její poslední zpověď nejspíš spoustu lidí překvapila. Známá slovenská zpěvačka se v ní totiž neudržela a začala užívat vulgární slova.

Dara Rolins působí na fotografiích na sociálních sítích většinou spokojeně, ačkoliv v partnerském životě se jí moc nevede, protože od rozchodu s rapperem Rytmusem žádný vztah nenavázala. Radost jí však bezpochyby dělá dcera Laura.

I proto si možná dovolila poměrně osobní zpověď. „Vím, že ne každé ráno musí být zákonitě vysmáté. Jsou rána, kdy otevřete oči a je vám smutno při první myšlence. I to patří k životu,“ spustila na instagramu.

„Člověk prochází různými etapami. Zklamání, obavy, očekávání, radost… To všechno nás dokáže vyčerpat a zároveň udržet ve střehu. Štěstí je vrtkavé, láska je nestálá, vaše srdce se nevyhne občasným frakturám a spolehnout se můžete jen na sebe a na to, že čas všechno vyřeší,“ konstatuje zpěvačka.

Na závěr Dara užila i vulgární slova. „To, kde jste, je záměr. Pochopit to je cesta, která je občas jednosměrná anebo slepá a navigace vás vede přes všechny možné pr**le, kde narazíte na domácí obyvatelstvo, sr**e. Hlavní je, se z toho nepo**at,“ vzkázala Rolins.

Témata: Dara Rolins