Tohle že je kráska Dara Rolins? Fanoušci jsou z jejího vzhledu v šoku!

Dara Rolins 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. září 2020 11:01 | Aktualizováno: 11. září 2020 13:10

Dara Rolins má pořádně nabitý diář. Pár dní strávila ve Francii, jenže pak zase musela zase zpět. A aby stihla letadlo do Prahy, musela vstávat hodně brzy. Z pařížského hotelu ještě stihla pořídit foto na instagram. A fanoušci jsou z něj mírně v rozpacích!

Jak vás již server stars24.cz informoval, Dara Rolins o víkendu vyrazila do Paříže. Ve Francii se zdržela pár dní, dnes ale musela sednout na letadlo a vrátit se zpátky. A protože spoj do Prahy letěl brzy ráno, musela slovenská zpěvačka stávat téměř uprostřed noci!

V hotelovém výtahu se ještě před letem stihla vyfotit – nenalíčená, neučesaná a s kruhy pod očima. Na snímku vypadá úplně jinak než na většině zveřejněných fotek, kde je vždy perfektně upravená a vystajlovaná.

„Zbožňuji budíček ve čtyři. Škoda, že do té Prahy neletí něco ještě dřív,“ směje se svému unavenému vzhledu Dara. A i když ji mnozí věrní fanoušci chválí, že i přesto všechno vypadá skvěle, další byli upřimně v šoku. „Tady jsem vás malém nepoznala,“ přiznala jedna z fanynek. „Ve čtyři ráno samu sebe nepoznávám ani já,“ směje se zpěvačka.

„Ani i já jsem vás moc nepoznala asi ten účes?“ kroutí hlavou další z příznivkyň slovenské zpěvačky. „Taky už nepoznávám. Nějak se Nám měníte,“ přidala se Petra. „Taková hezká jste byla, tělo top, obličej katastrofa. Proč,“ přisadil si pan Petr.

Témata: Dara Rolins