Dara Rolins vyrazila do ciziny: Fanoušci už ji posílají do karantény!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. září 2020 16:10

Dara Rolins teprve o uplynulém víkendu vyrazila do zahraničí, kde se nejspíš nějaký ten den zdrží. Už teď ale dostává vzkazy od fanoušků, kterým se její cestování podle všeho tak úplně nelíbí.

Dara Rolins si nejspíš uvědomuje, že fakt, že s otcem dcery nežije, jí umožňuje jednu věc. Lauru může kdykoliv svěřit do jeho péče a věnovat se něčemu, co má ráda. V těchto dnech se díky tomu mohla vydat do ciziny.

„Let‘s fly away,“ vzkázala nejprve od svého domu. Tentokrát nevyrazila nikam za exotikou, jak mívá ve zvyku, ale zůstala věrná starému kontinentu. Z dalšího příspěvku vyplynulo, že vyrazila do Francie.

„Když jste sama v Paříži, v neděli večer a jen stěna vašeho pokoje v hotelu vás dělí od milovaného, zavřeného Chanela… Už vím, že ušetřím, protože zítra i tak nestíhám, tak si jdu dát dobrou rybu a skleničku vína na dobrou noc,“ svěřila se zpěvačka.

Fanoušci Daře pochopitelně přejí příjemnou dovolenou, ale někteří si neodpustili šťouchanec. „A potom deset dní karantény,“ napsal jeden z nich.

Témata: Dara Rolins