Harry a William zase našli společnou řeč? Tohle mluví za vše!

Britští princové William a Harry s manželkami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. září 2020 21:15 | Aktualizováno: 6. září 2020 9:39

O sporech prince Harryho a Williama se napsalo leccos, nedávno se ale objevil náznak zlepšení vztahů. V čem přesně spočíval, když jsou od sebe bratři tisíce kilometrů daleko?

Kniha Finding Freedom odhalila okolnosti údajného sporu prince Harryho se starším bratrem, princem Williamem. Sourozenci spolu prý dva měsíce nemluvili poté, co bratr s manželkou oznámili rozhodnutí opustit královskou rodinu.

Fanoušci britské monarchie si pochopitelně přejí, aby k sobě bratři znovu našli cestu. Jak vás stars24.cz informoval, jen před několika dny se objevilo společné téma, na kterém panuje mezi syny následníka trůnu shoda.

Harry a William koncem srpna ve společném prohlášení oznámili, že u Kensingtonského paláce v Londýně v červenci příštího roku odhalí sochu své milované maminky, princezny Diany.

Autorem pomníku, jehož instalace se zpozdila kvůli pandemii, je sochař Ian Rank-Broadley. Dianina socha bude odhalena 1. července 2021, kdy by princezna oslavila šedesáté narozeniny. Princové už v roce 2017 oznámili, že dílo objednali.

Témata: Princ Harry Princ William královská rodina (gbr)