Kráska, co sváděla Jágra, řekla pravdu: Má taky někoho?

Daniela Hantuchová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. září 2020 14:50

Danielu Hantuchovou před časem spojovali s Jaromírem Jágrem, který to však nakonec dal dohromady s jinou ženou. Bývalá úspěšná slovenská tenistka se nyní vyjádřila k tomu, jestli také někoho má.

Slovenskou tenistku Danielu Hantuchovou u nás snad ještě více než sportovní úspěchy až nedávná „aférka“ s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem. Není však žádným tajemstvím, že slavný útočník už je nyní opět zadaný.

Zato kráska od našich východních sousedů se o těchto tématech bavit nechce. „To si nechám pro sebe,“ odpověděla na otázku slovenského webu cas.sk, zdali má po svém boku „někoho úplně nejbližšího“.

Tenistka si ale zároveň pochvaluje, že je to se soukromým životem lepší než v dobách aktivní kariéry. „Žiji si v tomto směru mnohem lépe než v časech, kdy jsem byla stoprocentně mentálně zaměřená na tenis,“ svěřila se.

„Teď se věnuji moderování a komentování a všechno ostatní šlo bokem. Jsem velmi ráda, jak jsem se v tomto světě uchytila a na nic jiného není ani náhodou čas,“ dodala Hantuchová.

Témata: Daniela Hantuchová