Dara Rolins upřímně o lásce: Řekla, jak bude vypadat její chlap!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. srpna 2020 10:25

Dara Rolins je od rozchodu s rapperem Rytmusem nezadaná, zatím veškeré spekulace o novém vztahu se ukázaly být liché. Nyní ale slovenská zpěvačka alespoň naznačila, jak si to vlastně představuje.

Dara Rolins popsala situaci u kasy na benzínové pumpě, kde ji prý jistá paní politovala, že by si konečně zasloužila nějakého normálního chlapa. „Nejde o to, že by ten ‚můj‘ měl být nenormální, ale tradiční v tom pravém smyslu slova zřejmě opravdu nebude – ani on, ani můj vztah,“ rozepsala se následně na instagramu.

„Na svědomí to bude mít moje povaha, moje uspořádání, můj přístup k lásce. Když vstoupí, jdu do toho, i když vím, že mě to může roztrhat zevnitř. Jak granát. Jsem stratég ve všem jiném, jen ne v lásce,“ přiznala pohledná Slovenka.

Oblíbená zpěvačka má na vztahy svůj vlastní pohled. „Láska by neměla být opatrná. Láska je to největší riziko, které člověk podniká! A neriskovat znamená nemilovat. Tak zní můj ‚zákon‘,“ konstatuje.

„Můj muž bude jednou – podle všeho – z celkem pochopitelných důvodů vyznávat tu stejnou víru. Lidé s fantazií, ti, kteří hledají a objevují, najdou i ztratí, nutí povaha a kreativita podstupovat rizika. To je to vzrušení ze života. Nesoudím nikoho, kdo to má jinak. Jen vím, že mně to dává smysl jen takto,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins