Harry a Meghan neznají hranice: TRAPAS na svatbě!

Princ Harry a Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. srpna 2020 12:50

Princ Harry a jeho žena Meghan v roce 2018 nebyli pouze na vlastní svatbě, ale také na obřadu dalšího člena královské rodiny. Právě tam se podle zvěstí dopustili velkého trapasu. Nyní se objevily další důkazy.

Již počátkem léta vyšlo najevo, že se princ Harry a jeho žena Meghan v předloňském roce zachovali opravdu sobecky vůči jedné z členek britské královské rodiny, kterou oni sami letos v dubnu opustili.

Jak vás stars24.cz informoval, ve knize Royals at War její autoři Andy Tillett a Dylan Howard uvedli, že vévodkyně ze Sussexu oznámila těhotenství ve velice nevhodnou chvíli, a to přímo na svatbě princezny Eugenie. Jiná publikace jejich tvrzení potvrzuje.

Podle slovenského webu cas.sk sice kniha Finding Freedom měla pár vykreslit v lepším světle, jenže autoři Omid Scobie a Carolyn Durandové rovněž tvrdí, že k oznámení došlo na svatebním obřadu.

Dvojice uvádí, že Eugenie byla poté pochopitelně velice naštvaná a stěžovala si přátelům, že to od Harryho a Meghan bylo velice sobecké gesto. Jako většina nevěst totiž doufala, že si zaslouží veškerou pozornost ona.

Témata: Princ Harry Meghan Markle princezna Eugenie