Chudák Timo Tolkki? V Mexiku se dal na podezřelé kšefty!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 15:33 | Aktualizováno: 17. srpna 2020 21:01

Timo Tolkki je i nadále v mexickém městě Monterrey, kde se mu podle některých informací moc dobře nedaří. Naznačují to i jeho podezřelé kšefty, které se snaží uskutečnit prostřednictvím sociálních sítí.

Timo Tolkki se počátkem prázdnin na otočku zastavil v Česku, kde žije jeho stále ještě právoplatná manželka Dominika Gottová. Rozvodové řízení mezi nimi vázne. On se navíc po krátkém pobytu rozhodl vrátit do Mexika, kde už předtím strávil několik měsíců.

Na nám dobře známého Fina si tam prý snaží posvítit úřady kvůli chybějícímu vízu i cestování bez absolvování testu na koronavirus. Zeť nejslavnějšího českého zpěváka dokonce tvrdil, že má problémy s policií, kterého může kdykoliv zavřít do vězení.

Na sociální síti však hudebník hrdě předstírá, že se nic neděje. Server expres.cz však upozornil na některé zvláštní aktivity. Timo se snaží prostřednictvím sociálních sítí zbavit části svého majetku.

Tolkki se takhle snaží prodat několik kusů oblečení, ať už jde o bundy či košile, ale dokonce také osobní automobil značky Nissan. Za něj požaduje 25 tisíc pesos, což je stejná hodnota i v českých korunách.

Témata: Timo Tolkki