Slovenskou krásku spojovali s Jágrem! O co hokejista přišel?

Daniela Hantuchová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 10:48

Po rozchodu s Veronikou Kopřivovou byl Jaromír Jágr nějaký čas nezadaný, ale krásné ženy se v jeho společnosti objevovaly i nadále. Jednou z nich byla slovenská kráska Daniela Hantuchová. Co v ní mohl hokejista mít?

Už nějaký čas není žádným tajemstvím, že Jaromír Jágr má novou partnerku Dominiku Branišovou. Nedávno se k ní dokonce poprvé hlásil na sociální síti. Ještě před několika měsíci byl ovšem spojován s jinou kráskou.

Konkrétně šlo o televizní komentátorku a někdejší úspěšnou slovenskou tenistku Danielu Hantuchovou, s níž byl legendární hokejista viděn v Praze. Šlo ale o „planý poplach“, nakonec z toho totiž nic nebylo.

Slovenská kráska ho tak nestihla ovlivnit ani svými kuchařskými schopnostmi, na které byla nedávno dotázána a měla se ohodnotit na škále od 1 do 10. Rodačka z Popradu připustila, že není úplně bezchybná.

„Na pečení jsem si vždy snažila najít čas, takže v tom jsem možná i na osmičce, ale samotné vaření, to bych si dala pětku,“ prozradila Hantuchová webu cas.sk. Těžko říct, zdali si Jágr v tomto ohledu vybral lépe.

Témata: Daniela Hantuchová Jaromír Jágr