Odtajněné dokumenty o britském princi ukázaly nechutné detaily zneužívání!

princ Andrew 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. srpna 2020 17:30

Skandál kolem finančníka Jeffreyho Epsteina a zneužívání dívek nekončí. Poté, co se ukázalo, že byl do celé věci zapleten i princ Andrew, se britský člen královské rodiny stáhl z veřejného života. Ačkoliv on sám vše popírá, nově odtajněné dokumenty ukázaly, čeho se měl ve skutečnosti dopustit!

Řeč je opět o obviněních, které podala Virginie Robertsová, dnes už Giuffreová. Ta vypověděla, že ji před lety ještě jako 17letou dívku zneužívali lidé kolem Epsteina.

Ten byl odsouzen za zneužívání nezletilých dívek a jiné zločiny. Dívky prý lákal k sobě pod záminkou, že dostanou práci jako hostesky. Ve své usedlosti si z nich poté udělal otrokyně a nabízel je různým celebritám. Milionář se před rokem v cele oběsil.

K jeho známým patřil i mladší syn britské královny, princ Andrew. Ten se sice snažil známost zatloukat, usvědčily ho ale společné fotografie s americkým finančníkem. A jak se nakonec ukázalo, nejen ty. 

Newyorská soudkyně Loretta Preskaová totiž odtajnila ze soudního spisu výpovědi Virginie Robertsové, která o britském princi rovněž hovoří. Výtah ze spisů přinesl server Daily Mail.

"Plnění fantazií některých zvláštních mužů nebylo jednoduché. Princ byl jedním z nich. Mým úkolem bylo celou dobu ho bavit, to znamenalo jednak poskytovat mu erotické masáže, tělo na hrátky a pak s ním jednoduše jezdit na koni," tvrdí Robertsová.

Od Epsteina za to dostávala přibližně tisíc dolarů. Tím ale její vyprávění o Andrewovi nekončí. "Miloval moje chodidla a dokonce mi je lízal mezi prsty. V té intimitě mezi námi však nebyl žádný cit, byla jsem pro něj jen další dívkou v posteli a on mou další prací," dodala.

Témata: princ Andrew (syn královny Alžběty) Jeffrey Epstein