Belmondo s dcerou: Krásné Stelle stále ještě nebylo 18 let!

Stella Belmondo s otcem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. srpna 2020 14:48

Jean-Paul Belmondo už má poměrně úctyhodný věk, což se rozhodně nedá říci o jeho nejmladší dceři. Pohledná Stella stále ještě není plnoletá. Tatínek už na ní ale může být hrdý.

Legendární Jean-Paul Belmondo letos v dubnu oslavil již 87. narozeniny, a tak je jasné, že dobám, kdy dokázal okouzlit nejednu krásnou, mnohdy i vdanou paní už dávno odzvonilo. Ještě poměrně nedávno ale bylo všechno jinak.

Pravdou totiž je, že nejmladší z jeho tří dcer je stále ještě nezletilá. Slavný Francouz ji má se svou druhou manželkou Natty, která ji přivedla na svět v roce 2003. Na základě fotek můžete sami posoudit, jak sedmnáctiletá Stella vyrostla do krásy.

S její maminkou už ovšem populární herec nežije, rozvedli se pět let po narození holčičky. Ani první manželství s Elodií Constantinovou nemělo moc dlouhé trvání. Brali se v roce 1953, o dvanáct let později se rozváděli.

Společně měli tři děti: syna Paula a dcery Florence a Patricii. Poslední jmenovaná z nich byla nejstarší, její život ale skončil tragicky. Patricia v roce 1994 zemřela při požáru. Žádné z dětí se ve stopách otce na hereckou dráhu nedalo, jen syn Paul se mihl v jednom filmu.

Témata: Jean-Paul Belmondo Stella Belmondo