Dara Rolins nahoře bez? Zpěvačka řekla, jak to bylo!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. srpna 2020 10:45

Přes půl roku si je nechávala pro sebe, nakonec se ale odvážné fotografie Dary Rolins přece jen dostaly na veřejnost. Slovenská zpěvačka prozradila, jak k tomu vlastně došlo.

Dara Rolins se pořádně odvázala, když souhlasila se zveřejněním fotografií, na kterých je zachycena v rouše Evině během lednového pobytu na Bali. Odvážné fotky vznikly pro časopis Grade, dostal se k nim však i server super.cz.

„Celé to vzniklo dost spontánně, čímž chci říct, že nebylo v plánu fotit se nahá. Šlo o autentický moment, kdy jsme během velmi pohodového focení spolu s mým týmem strávili pár dní,“ řekla dle zmíněného webu sympatická zpěvačka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Bali storytelling v aktuálnom čísle @grade_magazine OUT NOW🖤🔥💦

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi), Srp 13, 2020 v 3:01 PDT

Za kamerou byl Lukáš Kimlička, kterého Dara dobře zná. „Nahé ženy, modelky i mě, už během své práce viděl několikrát. Pravdou je, že když jsem po focení vylezla ze sprchy a proplétala se tam v tom horku mezi závěsy, vzal nečekaně foťák do ruky a řekl ‚počkej‘,“ popsala výrobní proces.

„Udělal pár fotek, které měly být původně jen pro můj soukromý archiv. Ale u vzniku celého materiálu, fotek, rozhovoru jsme přišli na to, že právě tyto fotky dodají celému rozhovoru a mému vztahu k Bali tu autenticitu. Něco navíc,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins