Marika Gombitová vyhlíží rozlučku s Gottem: Dilema kvůli písni!

Marika Gombitová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 11:28

Marika Gombitová by nakonec neměla chybět na prosincových koncertech nazvaných Pocta Karlu Gottovi. Zatím má ještě čas, ale momentálně řeší dilema ohledně toho, jakou píseň vybrat.

Prosincové vzpomínkové koncerty na uctění památky zesnulého Karla Gotta (†80) se každým dnem blíží, a tak je potřeba i doladit seznam vystupujících. V něm ještě nedávno chybělo jméno Mariky Gombitové.

Ukázalo se však, že chyba byla na straně člověka, který měl slovenské zpěvačce vyřídit pozvánku od vdovy Ivany Gottové. Teď už se tedy rodačka z Turan nad Ondavou připravuje na vystoupení, zatím však neví, jakou píseň vybere.

„Naposledy jsem si s Karlem neznámý pár zazpívala v lednu 2018 jako host jeho koncertu na vyprodaném Stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě,“ prozradila webu blesk.cz s tím, že tehdy za ní Mistr přišel s manželkou do šatny, kde si hezky popovídali. Šlo o jejich poslední setkání.

S Gottovou smrtí se zpěvačka stále jen těžce smiřuje. „Jsem velmi smutná, že o něm už hovořím pouze v minulém čase. Karel mě v podstatě provázel celým mým životem, a i když tu už není, pro mě tu stále je a bude,“ dodala Gombitová.

Témata: Marika Gombitová Karel Gott