Příznaky koronaviru u ní přetrvávají měsíce! Herečka z Čarodějek promluvila!

Alyssa Milano 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 10:05

Koronavirová nákaza se nevyhýbá ani slavným osobnostem. Své o tom ví seriálová hvězda Alyssa Milano, u které příznaky nemoci covid-19 přetrvávají už několik měsíců. Testy přitom zprvu nic neodhalily.

Alyssa Milano, kterou čeští diváci znají např. ze seriálu Čarodějky, vyděsila fanoušky fotografií, kde je napojena na dýchací přístroj. „To jsem já 2. dubna, to už jsem byla dva týdny nemocná. Tak nemocná jako nikdy předtím. Všechno mě bolelo,“ popsala na twitteru.

„Přišla jsem o čich. Cítila se, jako by mi na hrudníku seděl slon, nemohla jsem dýchat. Neudržela jsem žádné jídlo. Byla jsem zmatená. Měla jsem lehce zvýšenou teplotu a nesnesitelné bolesti hlavy. Zkrátka jsem měla všechny příznaky covidu-19,“ uvedla na sociální síti.

Thought I’d show you what #Covid19 does to your hair. Please take this seriously. #WearADamnMask #LongHauler pic.twitter.com/H0wCmzYswV

— Alyssa Milano (@Alyssa_Milano) August 9, 2020

Známá herečka proto byla přesvědčená, že se nakazila, jenže… „Na konci března jsem podstoupila dva testy na covid a oba byly negativní. Když už jsem se cítila o něco lépe, nechala jsem si udělat test na protilátky. Negativní,“ konstatuje.

„Poté, co se další čtyři měsíce potýkám s přetrvávajícími příznaky, jako jsou závratě, dechová nedostatečnost či krátkodobé výpadky paměti, jsem si nechala udělat další test na protilátky z krve. Jsem pozitivní. Měla jsem covid-19,“ dodala Milano.

Témata: Alyssa Milano Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)