Ed Sheeran se stane tatínkem: Těhotenství manželky utajil díky koronaviru!

Ed Sheeran 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 14:53

Světoznámý písničkář Ed Sheeran nám něco tají. Podle informací britských médiích je jeho partnerka už několik měsíců těhotná. Nikdo cizí se to však nedozvěděl kvůli epidemii koronaviru.

Ed Sheeran o Vánocích oznámil pauzu od koncertování, kterou načasoval opravdu dobře. Koronavirová pandemii by ho totiž stejně znemožnila. V těchto dnech by ale fanoušky přece jen mohl potěšit zprávou z úplně jiného soudku.

Podle informací webu listu The Sun očekávají s manželkou Cherry miminko. Dítě by prý mělo přijít na svět ještě v létě. Nastávající maminka se v těchto dnech o radostnou novinku podělila na internetu se svými nejbližšími přáteli. K utajení těhotenství páru pomohla karanténa.

Celosvětově populární písničkář, který vystupoval také v Česku, se tajně oženil předloni v prosinci. S manželkou se seznámil ještě dávno předtím, než se proslavil. Cherry je totiž jeho dětská láska ze střední školy.

Sheeran je jednou z nejvýraznějších osobností dnešní hudební scény. Za svou hudbu získal několik cen Grammy a Brit Awards, dokonce již obdržel Řád britského impéria za aktivity v oblasti hudby a charity.

Témata: Ed Sheeran