Antonio Banderas na šedesátiny nezapomene: Nakazil se koronavirem!

Antonio Banderas (vpravo) nosil roušku, přesto se nakazil.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. srpna 2020 16:56

Antonio Banderas slavil v pondělí kulaté narozeniny, do skoku mu ale moc nebylo. Fanouškům totiž přiznal nepříjemnou věc týkající se zdraví. Španělský herec se nakazil koronavirem.

Antonio Banderas včera oslavil kulaté 60. narozeniny a jindy zdvořilostní přání „hodně zdraví“ bylo tentokrát opravdu namístě. Slavný Španěl totiž přiznal, že se potýká se zdravotními problémy. Jejich původce vás nepřekvapí.

Oblíbený herec se totiž nakazil novým koronavirem, ačkoliv z fotografií na sociálních sítích je patrné, že zodpovědně nosil roušku. „Cítím se docela dobře, jen se potýkám s větší únavou než obvykle,“ oznámil na facebooku s tím, že nemoc covid-19 u něj má mírný průběh.

V posledních letech nejde o první vážnější zdravotní potíže, které Banderas prodělává. V lednu 2017 měl slabší infarkt a musel podstoupit nezbytnou operaci srdce, rychle se ale zotavil. V to samé jistě doufá i tentokrát.

Banderas poprvé zazářil ve filmech Pedra Almodóvara, za jeden z nich, Ženy na pokraji nervového zhroucení, byl dokonce nominován na Oscara. Následně se prosadil i v Hollywoodu. Kromě filmu se Banderas věnuje řadě jiných aktivit, má vlastní řadu parfémů a jeho jméno nese i červené a růžové víno.

Témata: antonio banderas