Brad Pitt a Jennifer Aniston: Společné bydlení na prodej?!

Brad Pitt a Jennifer Aniston 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. srpna 2020 15:33

Brada Pitta a Jennifer Anistonovou dávají nejrůznější spekulace znovu dohromady. V takovém případě by jistě hledali společné bydlení, protože na místo, kde spolu žili, už se vrátit nemohou.

Brad Pitt a Jennifer Anistonová jsou od hercova rozvodu s Angelinou Jolie často dáváni znovu dohromady zahraničními médii. V těchto dnech jsme se ale dozvěděli něco o místě, kde spolu hollywoodské hvězdy doopravdy žily.

Podle informací webu today.com se za více než 32 milionů dolarů podařilo prodat jejich někdejší dům v Beverly Hills neznámému kupci. Představitelka servírky Rachel a držitel Oscara navíc nejsou jedinými známými osobnostmi, které nemovitost vlastnily.

Dům v tudorovském stylu byl postaven v roce 1934 pro herecký pár Frederic March a Florence Eldridge. „Nikdo od té doby nezměnil jeho exteriér,“ prozradila zmíněnému serveru makléřka Susan Smithová.

Pitt a Anistonová v domě žili během svého manželství. Poznali se v roce 1998, své ano si řekli o dva roky později v Malibu. Definitivně se rozvedli v říjnu 2005.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston