Dara Rolins září v plavkách: Po letech je ale něco jinak!

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. srpna 2020 12:48

Kdyby se Dara Rolins v létě neobjevila v plavkách, asi by něco bylo špatně. Není tedy divu, že se v nich objevila i letos, kdy se rozhodla nejet k moři. Právě z tohoto důvodu bylo po letech na fotkách něco jinak.

Daru Rolins mají díky sociálním sítím fanoušci poměrně často možnost vidět v plavkách. Není totiž pochyb o tom, že si pohledná Slovenka může i ve svých 47 letech dovolit prezentovat svou postavu bez jakýchkoliv obav.

Fotografiemi v bikinách se pochlubila i v uplynulých dnech, příznivcům ale neuniklo, že oproti předcházejícím letům je na snímcích něco jinak. Už to totiž není žádné Bali či jiná přímořská destinace, ale česká kotlina.

Známá zpěvačka nejspíš i kvůli koronavirové situaci ve světě letos zůstává doma. „Léto podomácku, bazén, zahrádka. Toto jsou ty výhody života mimo město,“ komentovala jednu z fotek v plavkách.

Z dalšího snímku je patrné, že si Dara u bazénu dokonce otevřela šampaňské. „Není nic lepšího, než přijít domů, nalít si chlazené bublinky a převléknout se do domácího úboru,“ konstatovala.

Témata: Dara Rolins