Adéla Banášová má velké rodinné plány: Adopce dítěte?!

Adéla Vinczeová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. srpna 2020 21:53

Adéla Vinczeová v říjnu oslaví kulaté 40. narozeniny, maminkou se ale stále ještě nestala. S manželem Viktorem ale přemýšlejí o tom, že by to rádi změnili. Je ve hře i adopce dítěte?

Není žádným tajemstvím, že Adéla Vinczeová (za svobodna Banášová) s manželem Viktorem mají problémy s početím dítěte. Ve slovenských médiích se poměrně často řeší, zdali si známý pár někdy založí rodinu.

Momentálně se mluví především o možnosti adopce. Jak přiznala sama populární Slovenka, s partnerem o ní opravdu přemýšlejí. „Jsme v přípravné fázi a setkáváme se s psycholožkou,“ prozradila webu cas.sk.

Setkání s odbornicí si pochvaluje. „Velmi nás to baví. Hodně se bavím o našich vnitřních nastaveních a našich dětstvích. Otvírá nám to nové světy poznání sebe sama a i poznání se navzájem,“ konstatovala.

Podle moderátorky jde o obohacující proces navzdory tomu, že se zatím pro adopci nerozhodli. „Určitě nám to hodně dává. Vlastně se divíme, že tímto neprocházejí všechny páry, které plánují mít děti. Myslím, že by se to mnohým hodilo,“ dodala Vinczeová.

Témata: Adéla Banášová