Harry a Meghan: Naléhali na ně, aby se změnili! Stal se pravý opak!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. srpna 2020 14:42

Princ Harry a vévodkyně Meghan byli před rokem ještě neodmyslitelnou součástí královské rodiny a někteří lidé na ně apelovali, aby se v jistém směru změnili. Jenže oni nakonec udělali pravý opak.

Před rokem někteří lidé v britských médiích vyzývali prince Harryho a jeho ženu Meghan, aby obětovali své soukromí. „Meghan se musí přestat chovat jako televizní celebrita a naopak se naučit být vévodkyní,“ říkal tehdy PR expert Anthony Burr.

Harry měl podle jeho slov svou ženu donutit k tomu, aby si uvědomila, že členové královské rodiny jsou nejznámější osobnosti v zemi, nikoliv ji podporovat v její snaze hlídat si za každou cenu soukromí. „Pokud si chcete užívat výhod královského života, musíte učinit oběti – a soukromí je na prvním místě na seznamu,“ dodal Burr.

Nejspíš ani autor výše citovaných slov nečekal, že se královský pár během pár měsíců vydá přesně opačnou cestou. Harry a Meghan si momentálně užívají soukromí jako nikdy předtím.

V lednu totiž vévoda a vévodkyně ze Sussexu učinili rozhodnutí, že opustí britskou královskou rodinu. Tak také v dubnu opravdu učinili. V současnosti pobývají v zámoří, konkrétně v kalifornském Los Angeles. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle