Andrej Hryc bojuje s leukémií: Návrat před filmovou kameru?!

Andy Hryc, autor: Petr Novák 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. srpna 2020 12:15

Andrej Hryc se už několik měsíců potýká s vážnými zdravotními problémy, jeho stav se ale zlepšil, a tak mohl navštívit natáčení filmu své dcery. Kdy chystá návrat před kameru on sám?

Andreji Hrycovi se na jaře z hodiny na hodinu změnil život. Lékaři u něj totiž diagnostikovali akutní leukémii, proto musel následně strávit několik týdnů v nemocnici. Z té už ho ovšem před časem propustili.

Na léčbu a pravidelné kontroly teď dochází ambulantně, na návrat k herectví má ještě čas. „Samozřejmě, že mám vzhledem ke své práci ‚abstinenční syndromy‘, ale ještě chvíli potrvá, než se poštěstí,“ svěřil se webu cas.sk.

Oblíbený slovenský herec, kterého televizní diváci znají z Ulice, přitom věří, že až bude zdravý, tak si na něj televizní či filmové produkce vzpomenou. V této souvislosti připomněl slova legendárního českého kolegy.

„Doufám, že si potom ještě nějaký režisér na mě vzpomene, protože jistě znáte slavný citát Miloše Kopeckého, že ‚herec je slečna na taneční zábavě, která čeká, kdo ji vyzve k tanci‘,“ dodal Hryc.

Témata: Andrej Hryc