Meghan dostala „dárek“ k narozeninám: Vymazali jí z historie?!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. srpna 2020 15:30

Jak bude kronika britské královské rodiny nahlížet na vévodkyni Meghan? Odpověď na tuto otázku zatím neznáme, k narozeninám ale choť prince Harryho dostala zajímavý „dárek“. Co zmizelo z její biografie na webu?

Velká očekávání měli Britové od 39. narozenin vévodkyně Meghan, které manželka prince Harryho oslavila v tomto týdnu. Především se řešilo, zdali si na ni členové britské královské rodiny vzpomenou i poté, co jim vnuka panovnice odloudila.

Jak vás stars24.cz informoval, odchod páru z řad monarchie se nijak neprojevil, na instagramovém účtu Royal Family se přání objevilo. Zato na webových stránkách královské rodiny proběhla menší revize.

Podle webu listu The Sun k ní došlo v biografické sekci „Kariéra“. Sousloví „Její královská výsost“ tam na stránce věnované Meghan nahradili slovy „vévodkyně“ nebo „ona“. U prince Harryho je přitom zmíněné oslovení stále k dohledání.

Je ovšem nutné dodat, že někdejší herečku by to nemělo nijak zvlášť trápit. S Harrym se totiž dubnovým odchodem z rodiny vzdali nároku na oslovení „královská výsost“.

Témata: Meghan Markle