Vévodkyni Kate poprvé spatřili v roušce! Korona ji DOHNALA K SLZÁM!

Kate Middleton 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. srpna 2020 21:12

Britská vévodkyně Kate byla poprvé spatřena v roušce. Navštívila totiž centrum, kde si vyslechla některé příběhy rodin poznamenané pandemií koronaviru. Přiznala, že jí to doslova rozbrečelo!

"Je to velmi emotivní. Když jsem šla domů a vzpomněla jsem si na příběhy některých rodin, doslova mě to dohnalo k slzám, byly tak dojemné," citoval Daily Mail vévodkyni Kate po návštěvě dětského centra Baby Basics Sheffield, kde si vyslechla příběhy rodin poznamenaných pandemií.

Podle svých slov populární vévodkyně a manželka prince Williama na rodinách ocenila "boje, kterými si musely projít, a statečnost, kterou prokázaly za mimořádných okolností." 

Vévodkyně stojí v čele nové iniciativy s cílem získat od 19 hlavních britských obchodníků 10 tisíc základních potřeb, například pleny, oblečení a další zboží.

To chce distribuovat 40 dětským centrům po celém Spojeném království. Kate v rámci této aktivity pomáhala vybalovat zásoby pro chudé rodiny a nezapomněla na jednorázové rukavice a roušku.

Je to ovšem historicky poprvé, kdy se vévodkyně objevila s rouškou na obličeji na veřejnosti. Podle zahraničních médií na sobě měla roušku v ceně 17 eur, tedy necelých pěti set korun.

Témata: Kate Middleton Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)