Marika Gombitová nebude na poctě Gottovi? Přišel další zvrat!

Marika Gombitová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. srpna 2020 13:30 | Aktualizováno: 6. srpna 2020 17:39

Prosincové koncerty, které mají být poctou zesnulému Karlu Gottovi (†80), se pomalu, ale jistě blíží. Jména některých účastníků jsou ale nadále předmětem debat. Jak si stojí např. Marika Gombitová?

Slovenská média před časem probírala kauzu kolem prosincových koncertů na uctění památky Karla Gotta (†80) a údajné neúčasti Mariky Gombitové na nich. Dokonce se psalo o tom, že Ivana Gottová ji zapomněla pozvat.

Vdova ale koncem července prohlásila, že management známou slovenskou zpěvačku oslovil. Její vystoupení měli poptávat u promotéra, který ji zastupuje. Pravdivost této verze se podle všeho nyní potvrdila.

„Pozvání se k Marice Gombitové, bohužel, nedostalo. A to vinou promotéra Ševčíka, který žádost paní Gombitové neposlal,“ cituje slovenský web cas.sk slova rodinné mluvčí Anety Stolzové pro Blesk.

Promotér Ševčík měl přitom pořadatele koncertů ujistit, že se ke zpěvačce pozvánka dostane. „My jsme mu důvěřovali, protože jsme s ním objednávali vystoupení Mariky už v roce 2018 při koncertu Karla Gotta v Bratislavě,“ dodala.

Témata: Marika Gombitová Karel Gott Ivana Gottová