Dara Rolins: Upřímná radost z narození miminka!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. srpna 2020 10:35

Darou Rolins opět cloumají emoce, tentokrát jsou to pocity radosti a štěstí. Slovenská zpěvačka totiž oslavuje narození miminka. Tajila nám snad v předchozích měsících něco?

Samotná Dara Rolins má jediného potomka, dceru Lauru s frontmanem skupiny Wohnout Matějem Homolou. Navíc je momentálně nezadaná, jejím posledním oficiálně přiznaným parnterem byl rapper Rytmus. S ním už ale dítě od jisté chvíle mít ani nechtěla.

Přesto se v těchto dnech může radovat s narození miminka. To přivedla na svět její velice dobrá kamarádka Petra Ficová, která se proslavila jako dvorní fotografka oblíbené zpěvačky.

Petře se podle informací webu pluska.sk narodil chlapeček, který dostal jméno Martin. Na kluka navíc už doma čekají dvě starší sestřičky, konkrétně tříletá Johanka a roční Dorotka. „Moje nové číslo jedna,“ napsala hrdá maminka na sociální síti.

Šťastná zpráva se jistě dostala i k Daře, která bezpochyby nechyběla mezi gratulanty. Ona sama si už nejspíš počká, až se její rodina jednoho dne rozšíří o nějaké to vnouče.

Témata: Dara Rolins