Vévodkyně Meghan slaví narozeniny: Zjevila se po boku královny!

Vévodkyně Meghan na 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 13:26

Mezi dnešní oslavence patří také vévodkyně Meghan, které se v posledních měsících zásadně změnil život. V den narozenin se ale opět zjevila po boku britské královny. Co to má znamenat?

Právě dnes slaví vévodkyně Meghan 39. narozeniny, které jsou v mnoha ohledech výjimečné, ačkoliv kulatá čtyřicítka to bude až za rok. Jenže když přihlédneme k tomu, co se odehrálo v posledních měsících, je jasné, že si tato událost zaslouží mimořádnou pozornost.

Snad ani není třeba připomínat, že Meghan a princ Harry na počátku roku oznámili, že chystají odchod z řad britské královské rodiny. Ten se poté uskutečnil k 1. dubnu a pár se následně odstěhoval z Velké Británie do zámoří.

Tam se vnuk panovnice s manželkou zdržují i v těchto dnech, fanoušci proto upřeli svou pozornost na oficiální instagramový profil královské rodiny v očekávání, že se tam navzdory odchodu objeví narozeninové přání.

Opravdu se tak stalo. „Přejeme vévodkyni ze Sussexu všechno nejlepší k narozeninám!“ napsali správci profilu k fotografii z roku 2018, na které se Meghan objevila po boku královny Alžběty na návštěvě Chesteru.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II.