Jennifer Aniston si půjde pro cenu s… Už žádná tajemství!

Jennifer Aniston 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. srpna 2020 14:47

Jennifer Aniston se dočkala nominace na jednu z prestižních cen, a tak se už teď řeší, s kým si případně na galavečer pro sošku půjde. Populární herečka nic netají, něco totiž prozradila na sociální síti.

Jennifer Anistonová už se může pomalinku chystat na předávání cen Emmy. Za svou roli v seriálu The Morning Show, který překvapil nižší mírou korektnosti, než se očekávalo, se dočkala nominace v kategorii hereček. Na to je samozřejmě velice pyšná.

„Jsem tak hrdá na naši ‚rodinu‘ z The Morning Show. Tenhle tým tak tvrdě dřel, aby udělal ten nejlepší pořad, co dokáže, jsem proto poctěna, že toho mohu být součástí. Díky za uznání a všem gratuluji,“ uvedla na instagramu.

Zatímco jindy by se už řešilo, kdo jí bude na ceremoniálu dělat doprovod, zdali to náhodou nebude bývalý manžel Brad Pitt, s nímž ji média opět spojují, nyní mají všichni jiné starosti. Řeší se, co bude mít herečka na sobě.

„Teď akorát musím vyřešit, jakou roušku si obléknu,“ dodala Anistonová, která často apeluje na spoluobčany, aby si zakrývali nos a ústa.

Témata: Jennifer Aniston