Adéla Vinczeová přiznala: Alternativní život s dětmi!

Adéla Vinczeová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. srpna 2020 12:44

Adéle Vinczeové zatím osud v otázce založení rodiny nepřál, ona přitom ještě letos oslaví kulaté 40. narozeniny. Teď ale oblíbená moderátorka promluvila o „alternativním životě“ s dětmi. Co to má znamenat?

Není žádným tajemstvím, že Adéle Vinczeové a jejímu manželovi Viktorovi se nedaří mít dítě přirozenou cestou, proto se v médiích u našich východních sousedů píše v souvislosti s nimi o možné adopci. Rozhodně se totiž nedá tvrdit, že by třeba ona neměla děti ráda.

Jak totiž přiznala, každoročně dělá vedoucí na táboře. „Miluji ty dva týdny s dětmi a ostatními vedoucími. Najednou žiji alternativní život v paralelním vesmíru. Dokonalá dovolená od všeho,“ prozradila webu cas.sk.

„Přiznám se, že mi můj věk nijak nedochází. Stále se cítím jako dítě a už jsem se tím přestala i zaobírat. Mela jsem chvilkové propady mysli, kdy jsem si říkala, že bych se už měla chovat jinak,“ uvedla oblíbená moderátorka.

Vinczeová si věk zkrátka nepřipouští. „Když jsem například na táboře s jinými vedoucími, některými o dvacet let mladšími, vůbec mi to nedocvakne. Jak mě vnímají oni, samozřejmě nevím,“ dodala.

Témata: Adéla Banášová