Záhada, kterou dodnes nikdo nerozsekl: Co je skutečně mezi Kate a Meghan?

Vévodkyně Kate 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. srpna 2020 10:15

Vztahy mezi vévodkyní Kate a a princem Williamem a vévodkyní Meghan s princem Harrym jsou dodnes předmětem mnoha sporů. Zatímco část zasvěcených zdrojů tvrdí, že se oba královské páry hádají a příliš se nemusí, jiná média tvrdí opak.

Podle chystané knihy Finding Freedom rozepře uvnitř královské rodiny, která vedla k tomu, že princ Harry a jeho manželka Meghan opustili Británii a vzdali se svých oficiálních povinností, začala poté, co se vévoda ze Sussexu nepohodl se svým bratrem, princem Williamem.

William údajně vyjádřil obavy, zda jeho bratr není "zaslepený" touhou a zda se svatbou s Meghan Markleovou příliš nespěchá. Harryho ale údajně William pobouřil. Tato teorie o tom, proč se spolu bratři příliš nebaví, je přitom jen jednou z mnoha. 

Nepříliš lichotivé vztahy ale mají mít i Meghan a manželka prince Williama Kate. Podle knihy ale mezi nimi neexistovaly žádné spory. Problémem bylo jen to, že obě ženy nemají nic společného.

Za vším prý navíc stálo zejména ochlazení vztahů mezi Harrym a Williamem. Například během březnové mše ve Westminsterském opatství spolu oba bratři a jejich ženy téměř nepromluvili, i když se neviděli od ledna.

Kniha tak vnáší do vztahů obou královských rodin další zmatek a přináší pouze nové teorie o tom, jak to mezi Meghan a Kate, potažmo Harrym a Williamem v tuto chvíli je. 

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Princ Harry Princ William