Andrej Hryc: Problém během léčby? Speciální režim kvůli dalším chorobám!

Andrej Hryc s dcerou Wandou

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. července 2020 10:46

Andrej Hryc se nadále léčí se závažnou nemocí, dochází kvůli ní pravidelně do nemocnice. Oblíbený slovenský herec si samozřejmě nepřeje žádné další problémy. Má proto speciální režim.

Andrej Hryc už několik měsíců ví, jaké to je, když se vám obrátí život ze dne na den vzhůru nohama. Lékaři u něj totiž diagnostikovali akutní leukémii. Nejprve ležel v nemocnici, teď už stačí, když pravidelně dochází do nemocnice.

„Vezmou mi krev. Já mám napíchnutou žílu, takže při odběru mě už netrápí, nepíchají mě. Primář mě vyšetří a na základě výsledků testů stanovuje další léčbu. Když jsem tam byl naposledy, tak jsem dostal ještě jednu infuzi, která podporuje imunitu,“ popsal webu cas.sk proceduru.

Výsledky jsou podle všeho slibné, jelikož některé medikamenty bylo možné vysadit. „Dopadl jsem dobře. Snížili mi dávku jednoho důležitého léku a nějaké tři léky vyhodili. Věřím, že je to dobré,“ konstatuje oblíbený herec.

„Problém je v tom, že já nemůžu sedět v čekárně s jinými pacienty. To bych chytil všechny choroby. Celé je to v takovém speciálním režimu. Jsem velmi spokojený a vděčný doktorům. Poslouchám je na slovo,“ dodal Hryc.

Témata: Andrej Hryc