Meghan pomohl ke slávě PODVOD! Tohle není normální!

Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. července 2020 14:55 | Aktualizováno: 31. července 2020 15:21

Dnes už vévodkyně Meghan po slávě neprahne, alespoň to tedy tvrdí. Zároveň si ale opravdu nemůže stěžovat na nezájem. Není to ale tak dávno, co jí na popularitě opravdu záleželo. Co pro ni byla ochotná udělat?

Většina Britů Meghan neznala, když se v roce 2015 – to ještě neznala prince Harryho – objevila na návštěvě Velké Británie. V zámoří sice byla relativně známou herečkou, ale pro zdejší bulvární média nebyla nikterak cenným úlovkem. Přesto jí prý pronásledoval „paparazzi“.

Po pěti letech se objevily spekulace, že šlo o podvod, kdy bylo vše domluvené. „Meghan věděla, že fotograf bude v blízkosti restaurace v Kensingtonu, aby nasnímal její příchod. Všechno to bylo dopředu dohodnuté. Když přišla, byla velice klidná a dokonce naznačila úsměv,“ uvedl zdroj webu listu The Sun.

Podle informátora se to vymykalo běžné praxi. „Pro někoho, kdo v té době nebyl velmi známý ve Spojeném království, bylo neobvyklé, aby se v blízkosti takové osoby náhodně objevil fotograf,“ konstatoval.

Tehdejší agentka vévodkyně Gina Nelthorpe-Cowneová ale něco takového odmítá. „To není pravda. Nevím o žádných dohodnutých fotografiích, na kterých se objevila Meghan,“ nechala se slyšet.

Témata: Meghan Markle