Sanel oslavil první narozeniny: Dojemná slova Jasminy!

Syn Rytmuse a Jasminy Sanel slavil první narozeniny 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. července 2020 12:53

Roste jako z vody... Už rok utekl od narození chlapce s exotickým jménem Sanel, syna rappera Rytmuse a jeho manželky Jasminy. Právě ona pronesla v den narozenin dojemná slova.

„Čas letí jako bláznivý,“ zpívá se v jedné známé písničce. Přesvědčit na vlastní oči se o tom mohli manželé Rytmus a Jasmina. Dvanáct měsíců uběhlo jako voda a už se slaví první narozeniny jejich syna.

Balkánská kráska usoudila, že se to neobejde bez sáhodlouhého románu. „Milovaný Saneli. Dnes máš první narozeniny a já štěstím musím upřímně říct, že byl opravdu nádherný. Dopřál si mi být šťastnou a hlavně stále vyspanou maminou,“ svěřila se na instagramu.

„Chci, aby si věděl, že jsi to nejúžasnější, že každý, koho se tvoje přítomnost dotkne, se usmívá. To ať ti prosím zůstane. Není nic důležitějšího, než aby si uměl rozdávat a přijímat lásku a štěstí, o zdraví se modlím každý den,“ přeje si manželka známého rappera.

„Sanel, slova ‚miluji tě‘ s tebou nabrala úplně jiný význam, jsi moje zhmotněná duše a já Ti slibuji, že budu dělat všechno pro to, aby si moji přítomnost vyhledával, i když už budeš veliký. Taková spřízněnost ať je mezi námi,“ dodala Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)