Jak je na tom Michael Schumacher? Mělo dojít k zásadnímu posunu!

Michael Schumacher 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. července 2020 10:45 | Aktualizováno: 29. července 2020 19:08

Legendární závodník Michael Schumacher se už několik let potýká s vážnými zdravotními problémy. Nejnovější informace však slibují jisté zlepšení. Podle zahraničních médií o tom není pochyb.

Od prosince 2013 se fanoušci legendárního pilota Michaela Schumachera modlí za zlepšení jeho zdravotního stavu, který zásadně poznamenal úraz na lyžích. Před několika dny se k nim dostala nadějná zpráva.

Za motoristickou superstar se vydal jeho někdejší šéf z italského Ferrari Jean Todt, podle kterého někdejší svěřenec bojuje. On sám doufá, že svět Schumachera znovu uvidí, usiluje o to prý i rodina slavného závodníka.

Podle serveru econotimes.com to znamená jediné. Německému sportovci se momentálně daří relativně dobře, ačkoliv je i nadále v procesu rekonvalescence. Zmíněný web připomněl, že před šesti lety byl Michael dle dostupných informací paralyzován a upoután na vozík.

Všichni doufají, že Schumacher někdy dorazí na závod syna Micka, který zatím úspěšně kráčí v jeho šlépějích. Jednoho dne bude třeba také sedminásobným mistrem světa formule 1.

Témata: Michael Schumacher