Dokázala princezna Diana ZÁZRAK? Neuvěřitelné odhalení po 24 letech!

Lady Diana 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. července 2020 20:24 | Aktualizováno: 24. července 2020 22:34

Jameson Whettonon z Anglie se narodil 2. června roku 1996. Kvůli zdravotním problémům mu lékaři nedávali naději na přežití. Pak ale zasáhla princezna Diana.

Jameson se narodil císařským řezem 2. ledna 1996 v nemocnici Southend v Essexu. Lékaři už po jeho prvním nádechu zjistili, že něco není v pořádku. Jamesovi tlouklo srdíčko velmi rychle, rychlostí 275 úderů za minutu.

Kromě toho měl tekutinu v plicích a infekci v hrudníku. Chlapečka proto převezli do nemocnice Royal Brompton Hospital v Londýně. Naději na přežití měl minimální.

Ve stejné nemocnici se ale shodou okolností nacházela princezna Diana. "Přišla neohlášeně, prostě se tam zjevila. Zeptala se, jak se jmenuji a zda si mě může vzít na ruce," popisuje britskému serveru Daily Mail dnes již 24letý muž, jemuž vše převyprávěli jeho rodiče.

"Byl jsem nejmladší na oddělení a narodil jsem se s hustými černými vlasy. Zřejmě to ji zaujalo, a proto si vzala na ruce právě mě," dodal Jameson, se kterým prý Diana strávila téměř celý den.

Zdravotní stav chlapce se po její návštěvě překvapivě zlepšil a z jednotky intenzivní péče byl propuštěn domů. Diana zemřela 20 měsíců poté, co ho držela v náručí.

Témata: Lady Diana